Copyright © 2020by "John Finlayson"
All Rights reserved
E-Mail: Web@JohnF.no
 
Business Company

Målet vårt er å levere følgende, til våre kunders krav. Listen nedenfor er ikke uttømmende. Kontakt oss hvis du trenger andre tjenester som ikke er på listen, vi kan hjelpe deg. Send mail til john@johnf.no.

Arial fotografering: Nyttig for byggenæringen å gi oversikt over byggeplassens status over tid. Nyttig for eiendomsmeglere og eiendomsutviklere. Nyttig for marine, for annonsering av bilder, registrering av dekkslast eller skade på fartøy, nyttig for nødetater for oversikt over området, hjelp til sporing. Nyttig for grunneiere for registrering av landstatus, skogstatus. Nyttig for reklame for forskjellige hendelsesemner.

ROV-fotografering: Nyttig for marine for å undersøke skrog på skrog, marin vekst, propellskader. Nyttig for å undersøke dybder i havner langs kaier, Nyttig for undersjøiske rørledninger og kabelundersøkelser. Nyttig for undersøkelser av undervannsutstyr.

Virtuelle turer: Nyttig for eiendomsmeglere og marine for å tilby digital tur om eiendommer, skip. Nyttig for nødetater for å tilby digital gjennomgang av et hendelsesområde. Dette kan vises på skjerm- eller VR-systemer.

Vi utfører også elektroniske reparasjoner og design.Konstruksjon og test av prototyper etc.