Columbus PCBbox-oppgradering
Copyright © 2020by "John Finlayson"
All Rights reserved
E-Mail: Web@JohnF.no
 
Business Company
Nedenfor er bilder av PCBbox-oppgraderingen. Dette skyldes at Columbus går konkurs og PCBbox har problemer som bare kan løses hvis jeg har passordet for programvaren for å justere ting som klaringhøyde osv.
Jeg har byttet ut spindelmotoren to ganger, og den siste varte ikke lenge, de er også ekstremt støyende. Så dette ble erstattet med en SycoTec HF 4010 60.000 RPM spindelmotor også fra Columbus da de eksisterte.
Da jeg ødelegger flere brett enn det som er akseptabelt, har jeg bestemt meg for å oppgradere systemet med en ny kontroller. Og se om maskinen kan berges for fortsatt fremtidig bruk.
Den nye kontrolleren er en 6-pack som kommer fra Bart Dring Tindie.com. med en billig 3-kanals DD8727T3V1 fra eBay da plassen er begrenset.
Volteraen min og har den originale kontakten og USB-B-kontakten montert. 8-veis kontakten har fra toppen 12V, GND, med LED også fra original PCB. Com- og NO-kontakter fra relé 2. Out1 og com fra 10V-modul Spindelmotor på av-kontroll. Deretter 0 til 5V og kom for spindelhastighetskontroll.
Relé 1 styrer utgangen på stikkontakten for vakuumkontroll.